Telefoni feavea'i
0086-17798052865
Valaau i matou
0086-13643212865
I-meli
meifang.liu@hbkeen-tools.com

AOTELEGA O LE FONOTAGA FAALETAUSAGA 2022 A LE KAMUPANI

I lalo o le aʻafiaga o le faʻamaʻi faʻamaʻi mo le tele o tausaga sosoo, ua manumalo le matou kamupani i faigata eseese, faʻamaeʻaina uma poloaiga i le taimi ma le lelei ma le aofaʻi, e aunoa ma le tolopoina o le aso e tuʻuina atu ai soʻo se tagata faʻatau, ma faʻateleina le faʻatauga a le kamupani i le 20% pe a faʻatusatusa i le mea mulimuli. tausaga.

I le afa muamua o le 2023, o le a faia e le matou kamupani se faasologa o faʻaleleia i le tulaga lelei o oloa, e aofia ai le ola o oloa, faʻaoga faigofie auala, ma se faʻaleleia fou i auaunaga.

I le ogatotonu o le 2023, o le laina gaosiga a le kamupani o le a faʻaleleia atili.O le a matou faʻaleleia atili laina gaosiga faʻapitoa e tolu, faʻaaogaina meafaigaluega faʻapolofesa faʻaulufale mai Siamani ma Iapani.I le taimi nei, o meafaigaluega fou na fausia tutoatasi e le kamupani e mafai foi ona faʻaaogaina i le ogatotonu o le tausaga.A maeʻa nei faʻaleleia, o le a tatou fetaui ma le faʻaleleia atili o le lelei o oloa ma faʻamautinoa le mautu o le lelei o oloa.

I le 2023, o le a matou faia foi galuega faufautua faʻapitoa i le salafa o le lalolagi, aemaise lava mo faʻamatalaga faʻapitoa o oloa e manaʻomia e tagata faʻatau, e mafai ona matou maua se 'au faʻapolofesa e faʻafetaui manaoga o tagata faʻatau taʻitasi, manaʻomia le iloa atili Faʻafeiloaʻi e valaʻau le matou ofisa. telefoni po'o imeli.

https://www.hbkeentools.com/factory-tour/                            https://www.hbkeentools.com/dry-diamond-core-bit/

I le 2023, matou te faʻapipiʻiina foi le taua tele i le faʻavasegaina o oloa e le masani ai e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o tagata faʻatau eseese, o lea afai e iai se manaʻoga mo oloa e le masani ai, o le a maua e tagata faʻatau auaunaga faʻatalanoaga saoloto i la matou kamupani.

O oloa a le HBKEEN e tu'ufa'atasia le malamalama fa'atekonolosi loloto, fa'ainisinia fa'ainisinia, lautele fa'aoga poto fa'apea ma fetuutuuna'i ma agava'a gaosi oloa, e fa'atagaina ai i tatou e fa'atupu le tele o fofo fa'apitoa mo tagata fa'atau i le lalolagi atoa.

O LE HBKEEN's High Quality System e fa'aitiitia ai masini, meafaitino ma mea fa'afeagai o tagata, fa'amautinoaina o oloa lelei ma faiga.

Ma le mea mulimuli, ou te faʻamoemoe o loʻo manuia uma outou ma e mafai ona matou fausia se mafutaga umi i le 2023.


Taimi meli: Ian-16-2023